Twopcharts
Favorite Tweets on TwitterWhile we are making some adjustments, we expect to be back online soon!

Unfortunately, after 5 years of providing you with Twitter data, we were now informed by Twitter that Twopcharts is suspended from interacting with the Twitter API for violating the Twitter Terms of Service. At this moment we do not know if and when this situation will be remedied, but for the moment we cannot provide you with data and analytics from Twitter.

We are very sorry about this situation and the inconvenience it is causing. We hope the situation can be resolved soon.

You can check up to the last 200 tweets that are favorited by any unprotected Twitter user.
@
You can also check out this feature on our mobile website
ImageNameLocationTwitter sinceLinks
hafizienazrishah alam2011-03-15
@xchaq1,297 days
#PEMBUATAIRYANGGEMPAK #hambarian #jiwaromantis #sukaberpuitis #foreveralone
FollowersFollowingTweetsListsFavorites
5711,13321,9692200
We found 167 favorite tweets.
Hafiz Nazri @HafizxNazri
@JFuckinJoker @xchaq @___NrAmalina pic.twitter.com/eg1SSA1u1W
117d in reply to JFuckinJoker               
2
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
Hahahahaha RT @notweethandle: Kelmarin aku ada nampak orang pakai casing handphone ni. Buruk gila kot. twitpic.com/e5jthn
117d               
2
1
ŹH @SharaObit
Suka plan last min lepas tu tak habaq. Geram plak aku!
118d               
1
1
tomok @TomokOfficial
oOoo real vs bayern..thank you korang...
161d               
20
18
noor suhada mohd nor @juwitaAdda
@xchaq alololo.... rindu korank gak!!! Setengah mati merindui nie... :* hehehe....
174d in reply to xchaq               
1
1
Azril @azrilWaitForIt
chaq paling brad pitt, hahaha
219d               
2
Azril @azrilWaitForIt
topek ckp orang hambar, aku dgr cite dr kawan2 die lagi hambar teruk
224d               
2
Azril @azrilWaitForIt
@topekc69 nnti jmpe aku nk mintak sign kau kt dada aku tau, thanks :-* muahhhxxx
224d in reply to topekc69               
1
Azril @azrilWaitForIt
yang chaq ni tetibe selit apahal?
224d               
1
Azril @azrilWaitForIt
@topekc69 kau hambar teruk doh, baik jgn masuk, elak org baling pisang je time kau perform
224d in reply to topekc69               
1
Faisal Hussamuddin @faisalplex
Shah Alam in the 70's pic.twitter.com/BPoDM8x9Dj
225d               
220
700
CerpenTw*tter @twt_cerpen
#CerpenTwitter Hanya riak wajahmu yang muram, mengganti bicara yang bisu. Kita putus hubungan.
389d               
2
13
yusxsaffuan @yusxsaffuan
@xchaq selamat hari raya jgk abg chaq hakkor tepu
420d in reply to xchaq               
1
hezry @ezadhezry
@xchaq amboi
420d in reply to xchaq               
1
Griefcat @nebrdzf
@xchaq Selamat hari raya, Batman.
420d in reply to xchaq               
1
1
Lucas. @LucasBeluncas
#HIPOTESIS Semakin menghampiri jamban, semakin kita tak boleh tahan kencing/berak. Rasa nak bersepah je depan pintu.
455d               
2
25
Akhmar Razak @akhmrzk
Cc @mommucks @twt_Mamak RT @izzulaz: Siot punya kedai mamak, aku makan daging masak merah ngan nasi (cont) tl.gd/lv5fqm
486d               
1
Adam @ATMology
I have decided to stay home - and SAVE money! Knowing myself, I would spend at least RM100 if I were to merayau-rayau. #LOVE
725d               
1
Aizat Zainal @kojattFTW
Haha sukanya korang jadi retis kat twitter ni. Haha da boleh boleh kerja dengan twitter jadi penyambut tetamu.
905d               
1
nadia @nvdvvv
Cant wait for KOTOR 3.0! cc : @kyopropaganda
910d               
1
Petua Seks @PetuaSeks
Badan putih tidak semestinya kulit mereka bersih.
923d               
2
52
Toby Morse @tobymorse
#Shot
926d               
1
1
Sarah @sarahmars
when ang moh boys think all asian vaginas are fair game. GI ISAP KONEK KAU SENDIRI OK
964d               
1
1
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
6. Kalau sesapa ada lakukan sesuatu utk korang, jgn lupa mention ckp timaseh. Hiihihhiih
982d               
1
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
4. Tolong sesapa jawab soalan yg dorang tweet. :)
982d               
1
1
Amira Azman @AmiraAzmann
" Allah melaknat lelaki yang memakai pakaian wanita dan wanita yang memakai pakaian lelaki. " Nauzubillah .
997d               
2
7
شانا رازمن @ShanaRazman
Untunglah siapa pergi tengok @parkwayofficial tadi.
1021d               
1
JACK @faishafiz
#KitaTakBolehCouple sebab mak titew cakap titew kene kerja sampai kaya lepastu ada villa atas bukit pastu bawak kereta sport. sorry ye wak
1033d               
2
16
Avalon's Whisper @AVALONSWHISPER
Catch us live tomorrow at Senyap @ Extreme Park Seckyen 13 Shah Alam supporting @creamsontheband @theeightyfour album launching! it's FOC :)
1041d               
1
5
Indra Chino @IndraXchino
Yoo @kazaaxxx and sasha congrats on the wedding today, may your life be filled with happiness. Wish i was there. Welcome to the club bro :)
1041d               
1
1
Dahlia @DahliaNadirah
Bismillah. #kekandadinda up next !
1041d               
1
دارينا @itsdxrinx_
@aznilnawawiHM paknil please don't go, paknil please, paknil please don't go~ (ikut rentak lagu Mike Posner - Please Don't Go)
1042d in reply to aznilnawawiHM               
1
koked ka-$hing @okedkama
#AMTJ2011 Anugerah Tweep yang asyik dia je nyanyi masa twtup
1042d               
1
Waktu Solat WP KL @waktuSolatKL
Telah masuk waktu solat fardhu Asar (16:25) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat
1042d               
6
83
koked ka-$hing @okedkama
#AMTJ2011 Anugerah tak reti nyanyi tapi hebat berzanji.
1042d               
1
Juliet @EykaaFii
Ramai dari fb lari ke twitter #kenyataan Termasuk saya hehehe :D Fb gilaa :)
1042d               
1
A @AdriannaRazali
#thosethreewords I. AM. HUNGRY
1049d               
1
Najwalatif @NjwaLatif
Alright! Off to bed now. Gd night tweeps! Assalamualaikum! :)
1050d               
6
13
Heliza Helmi @helizahelmi
Esok eden p kampung kat kemboja ni.. Ada ektibiti ngan org kampung :DRT @AmerulAzry: @helizahelmi ila aina anti tazhab ghodan ?
1059d               
1
MA @tykatykott
Hihihi alhamdulillah kenyangg. now time to rest, then study muddy :) Haha
1061d               
1
koked ka-$hing @okedkama
Entah negara mana yang tengah terik sekarang ni. Negara Najib Razak tengah berhujanan.
1065d               
1
koked ka-$hing @okedkama
"muka ganas tapi cicak pun takut" - @xchaq
1066d               
1
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
Lelaki takde gf pun takpe kot. Petik je, ramai pompuan beratur nak. Kami ni pompuan terpaksa bersaing dgn gay. Eh? :p
1071d               
1
#ntahapejelahkan @adekkkk
Mind Blank vote banyak betul -___-"
1076d               
1
Heart Confession ™ @HeartC0nfessi0n
I fall, I rise, I make mistakes, I live, I learn, I've been hurt but I'm alive. I'm human, I'm not perfect but I'm thankful.
1082d               
64
191
Muhammad Syafiq @syxhf
#kalipertama buka Twitter, "Macam mana nak guna ni ? ".
1099d               
1
14
Adly Syairi Ramly @adlysyairi
#GantiTajukFilemDenganMAIN Main Mertuaku
1106d               
1
Tengku Putri Najuwa @PutriNajuwa
Sehari tak sembahyang rasa berdosa tak? Rasa guilty kan? Alhamdulillah ada rasa tu dari tak rasa apa apa :/
1106d               
2
@wildgxn
Bila resah ingat saat indah, bila rindu ku nyanyikan lagu. Sehari ku rasa bagaikan setahun menunggu tibanya oh bahagiaaaa
1106d               
1
Aizat Zainal @kojattFTW
Fuhhhhhh this is real man. RT @mommucks: Terasa #realHC bila lepak dgn firstbase !
1111d               
1
Ahmad Nizaruddin @DeanForAnything
@DxfxA @kazaaxxx @chacharitto @rzque @xchaq #realhc makes money pic.twitter.com/6SCkfkN
1113d               
1
Ahmad Nizaruddin @DeanForAnything
Sokong!! @kazaaxxx @rzque @DxfxA RT @fin113 MARIONEXXES #realhc ???
1113d               
1
Ahmad Nizaruddin @DeanForAnything
There's only the 80's and 90's other era isn't hardcore enough to be #realhc
1113d               
1
Ana Chan @Frhnghozali
Balik Cyberjayaheight. Hopefully i will study and get knowledge more than yesterday. Masa itu emas!
1113d               
1
leenasha @leenasha
'Please appreciate your face before I fucking punch you in the face.' -perempuancantikpunyaayat
1113d               
1
ihatequotes™ @ihatequotes
The rain somehow reminds me of him. How much tears I shed because of him. #ihatequotes
1113d               
132
273
NURUL AZMI @_akidd
Manusia hanya mgunakan 10% dpd otaknya utk bfikir, selebihnya digunakan utk aktiviti lain atau mencetuskan pgerakan di luar kawalan.
1114d               
1
3
Hardcore for HC @HCforHC
Maybe 6% of guys in bands actually give a shit about having a "serious" relationship.
1115d               
1
1
Funny Tweets ! @ItsHumorLife
That awkward moment when you accidentally post the same thing twice, and you're like: “DELETE THE SECOND ONE QUICK DELETE!DELETE! DELEETTEE!
1120d               
13
60
Shhrzn @Shahrizanisme
#whyimsingle Every girl I talk to either gets a boyfriend or hooks up with someone Before anything can happen
1120d               
1
epal misai @iAppleMustache
Semasa kecil , saya pernah tercucuk paku di punggung . Okay that we can call real #butthurt . #TrueStory
1120d               
1
1
Azwan Ali @AzwanNur
Slm. 2 hari menyepi ! Kepenatan pulang umrah ! Alhamdulillah Ana kembali aktif ! O t w temui Diva unggul @LindaOnn! Aminn
1121d               
1
#KozaeMurtaza @kozae
Awek ni cantik..skali lalu perfume bau minyak kelapa..hahahaha..
1121d               
1
Awi Rafael @awirafael
Jgn lupa lafazkan rasa bertuah anda berada di negara Islam yg aman damai, tanah sejuta impian yg kukuh pd ajaran Islam. =) #terimakasihmsia
1124d               
2
14
shahrizam abd malek @chacharitto
Amboi..sombongnya org bandar nih.. RT @xchaq: membe aku ni asl la bangang sngt..nk create email yahoo pown xreti lagi..
1128d               
1
1
Ana Chan @Frhnghozali
YOU ARE MY SUNSHINE ^^
1133d               
1
MOHAMMAD FAIRUZ @mommucks
Fuhh sahur terbaik aku tapau masak lemak cili padi kakak aku smlm . Mantap gila . That's why I love my sisters !
1137d               
1
INTAN SURAYA @Intan_Suraya
SUBANG PARADE
Belek membelek baju raya kat Patung
Terpegang seluar brader ni..
Oppss
ku ingat patung jugak bang!

Malu malu..

Laaaaaarikk
1141d               
1
1
INTAN SURAYA @Intan_Suraya
Masa memula hari berpuasa saja
Orang TERUJA nak bersahur.

Masuk tengah bulan..
Makin SURUT orang bersahur.

Ada yg togok air sejuk je tu!
1145d               
1
2
ㅅㄹㅎㅇㅈㅇㅎ @Cna_YS
Aku dh ngantuk..nampak @mommucks taip Ipoh pon aku tgk cam dia kate iPad .. Tdo la..,lg baik tuk kesihatan..haa~~
1145d               
1
AbeAus @abeaus
pergh ! power power RT @Narugacuga: mood lebih pada bekerja. gila best feeling time dapat gaji. rase macam klimaks tanpa henti
1146d               
1
shahrizam abd malek @chacharitto
"@xchaq: Mcm ko la..ada rpe mcm arnold sezenger skit.."@kazaaxxx @DxfxA @xbobongx tgk2 chaq dah bg..ahaha
1146d               
1
Aizat Zainal @kojattFTW
I wonder if any politicians are really straight-edge any more, or if some are just better at covering themselves.
1146d               
1
Mohd Noh Bin Salleh @MohdNohSalleh
Kat akhirat malaikat hentam kepala pak cik tu sampai lunyai dengam camera slr company tu depan anak2 yatim tu. Doa2 tweet sampai kat dia.
1147d               
3
21
koked ka-$hing @okedkama
Kalau dah macam paus terdampar tidurnya, memang aku laa mangsa alarm bodoh kau.
1149d               
1
Nasz Jiggy Jig ١١٣ @nasz113
perghh! sound confirm meletop,dpt lak yg perform band deathcore breakdown syirik kat depan mata,memang drop jantina lah aku!
1149d               
1
Nabila Huda @abilsuhaimi
Hidup tak seperti apa yang kite bayangkan....
1150d               
1
9
NRK @ekaadems
Walaupun setan dah kene ikat, tapi masih ada lagi manusia serupa setan-'- ajak member lepak lorong, hisap rokok suria sebatang. #masyallah.
1157d               
1
3
Nasz Jiggy Jig ١١٣ @nasz113
Hari ni setlist aku:Murtabak satu set! Chicken Wing satu set! Brain Brain! Cendol & Beer!
1157d               
1
NRK @ekaadems
bila time sahur, semua tweet sahur je memanjang. bila time berbuka. lagi lah stop timeline #selamatberbukapuasa .
1157d               
1
1
nabilla @zombilla
Jangan tidur, tunggu subuh dulu yea kengkawan. Kalau puasa je tapi yang wajib tu tinggal, tak guna jugak.
1158d               
1
3
Cila @Shilalalalala
First day sahur memang makanan sedap dan pelbagai, hehe tunggu lah lepas 15 ramadhan. Sure sardin je haha :p
1158d               
1
2
yung killa @AntiHoney
sebelum tidur aku nak korek hidung puas2.
1158d               
1
1
Effi Obefiend @obefiend
Cerita Mastika 15 tahun dari sekarang -- "Blogger Mati Terseksa Kerana Banyak Tulis Fitnah Hina Orang" "Tak Boleh Ngucap Kerana Twitter"
1163d               
2
29
Razman Razak @RzmnRzk
SELASA cari RABU nak tanya nmpak tak KHAMIS agar ingatkn JUMAAT bagitahu SABTU supaya tak lupa msg kat AHAD yg ISNIN ni dah puasa.
1163d               
3
90
Syed Sobrie @syedsobrie
Takleh terima tweet ni»» @FauzanAmrie: Sabtu ni adik aku nk tunang,aku ngn mak aku kurang berkenan,sbb laki tu pendek dan itam mcm org asli.
1164d               
1
Fin Azahari @fin113
Armabak! RT "@atanonfire: roadblock damansara to bangsar jgn risau ada duit lepas je!polis mkn rasuah! #klrb"
1169d               
1
1
RARA @farahainaxx
Kenapa lelaki suka perempuan cantik je?
1169d               
1
2
Eira Syazira @EiraSyaziraS
Alhamdulillah.. Puas ku dpt sparing dgn Nasir Bilal Khan..Mmg terbaekkk laahhh!!
1171d               
1
Najib Mamon @njbmm
Cinta pada hati bukan pada pussy.
1171d               
1
Nasz Jiggy Jig ١١٣ @nasz113
@xchaq: Facebook dh mcm bodoh la..twitter lagi bez..boleh gosip2 mcm ahli mesyuarat tingkap..hahaha” yeahh!
1171d               
1
2
A I D A S U E @AidaSue
#berita "Ibu (ustazah) Sabarkan Anaknya (15 tahun) wlpn Dirogol 11 kali oleh Ayah Tiri" - Agak2 dia cakap "Sabar nak, kita kena redha"..
1171d               
1
7
Lizz @lizarazak
Al-fatihah untuk mereka yang sudah meninggalkan kita. Moga aman di sana. Kita pun akan ikut juga nanti ;)
1176d               
1
10
Yuta @mamasoup3
Pakai fon takde camera tapi ada flash dkt atas lagi best laaaa :D
1176d               
1
nabilla @zombilla
Kalau anime jepun ni, tetek dia besar buah nangka. Logik sangat.
1176d               
1
☮AFQH IZZT @KaradBorad
Ya Allah jangan lah kau sesatkan aku dgn harta kekayaan duniawi,bukan aku tak hendak rezeki yg kau kurniakan kalau rezeki itu melalaikan aku
1176d               
1
2
2ez4adz @wzzxz
Ok terasa RT @mommucks: Stupid punya budak kecik gigi jarang ketiak busuk
1176d               
1
1
Nor Hidayah @hidayahsalleh
nak bunuh diri tapi main acah-acah..apalah manusia sekarang ni, xde iman dah ke..
1178d               
1
Syed Sobrie @syedsobrie
Abang polis.. Banyak rampas baju bersih kan? Nak 1 ke 2 please.. Nak buat tido je.. Membazir jer kat stor barang rampasan tue. Size M thanks
1180d               
1
1
2ez4adz @wzzxz
Pasangan lesbian bermaksiat di bawah jejantas.
1188d               
1
1
Ahmad Nizaruddin @DeanForAnything
Cun jugak idea tuRT @chacharitto @xchaq kater nak tgk transformers.. @DeanForAnything
1190d               
1
shahrizam abd malek @chacharitto
@xchaq @xbobongx aku dtg ari2 kot..sampai mak kau halau2..ahaha..xnak balik2..ahaha
1190d in reply to xchaq               
1
fahmi rahman @xbobongx
@chacharitto @xchaq haha.tu la.9hb ni aku main kat noisy.meh la datang.pastu lepak kedai chaq.terbaik!haha
1190d in reply to chacharitto               
1
shahrizam abd malek @chacharitto
@xbobongx meh la dtg shah alam..tambah pengalaman yg menyeronokkan di kedai @xchaq
1190d in reply to xbobongx               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Saye ade kawan lelaki, namanye rahsia, tips dia nak tidurkan diri dia, dia gentel tities dia. Dia kate naik feel. #tepukdahi
1199d               
1
DailyTeen @OurDailyTeen
Sejumlah ahli sejarah percaya bahwa wabah Black Death atau wabah pes menyebar dengan cepat di Eropa pada abad ke-14 akibat tahyul kucing
1204d               
1
3
Diyana @diyanaxzkarnain
Tibatiba mcm benci kat Hafiz ~.~
1205d               
1
Nur茜拉 @Shilaamzah
Kenapa lelaki selalu pegangkan handbag girlfriend dia time jalan2 kat shopping mall? #perlibahasa
1205d               
1
6
INTAN SURAYA @Intan_Suraya
Aiyaaaaakk...
Lu beromen dalam kereta tetengah hari buta ni Labu..?
Kalau Iya pun Tinted la kereta!
Kusss semangat..
Torkojut den la Bongok!
1207d               
1
1
2ez4adz @wzzxz
Mereka semakin hangat berbicara soal ketiak ku di timeline.
1208d               
1
2ez4adz @wzzxz
Dia lagi rare full metal alchemist kott org besi RT @xchaqx: @adzmdz @axziemohd yke..alamak..ni pown full metal ka..???
jgn mara...hahahaha
1208d               
1
MOHAMMAD FAIRUZ @mommucks
i need my own world, i need my own spaces, and i need my own life .
1213d               
1
K @kay_izwan
@mommucks @xchaqx @HafizxNazri rare ke tak?
1224d in reply to mommucks               
1
MOHAMMAD FAIRUZ @mommucks
@musicheq bukan @xchaqx . ada sorang mamat bawak awek, dia joget2, awek dia amek gambo dia . gila aaa haha. tanya @HafizxNazri
1224d in reply to kay_izwan               
1
Myaa Abu Kasim @MyaaMyara
Woi! Jangan jadi jantan takda kote ah. Penakut nak mampus. Sampai bila nak pretend. If u dont like her just tell her straight to the face!!
1225d               
1
putu popkonspirasy @PutuCeri
RT @deydado: Bibir bawah aku dah macam missy elliot kut babi ulcers :( :: dah boleh2 g klinik kot
1228d               
1
BRNWRCK @brnwrck
wrckers say goodbye to Wan Kembs. see your guys this june ok :) Ero Dopplegangger Mohd Azar Akhmar Razak Jay Claus... http://fb.me/thGCT0Wm
1233d               
1
2ez4adz @wzzxz
"Disebabkan awak handsome, nasi lemak ayam ni saya bagi free". Itu satu pujian ataupun penghinaan?
1233d               
1
Myaa Abu Kasim @MyaaMyara
@justinbieber dh mkn nasi lemak ke? Ohhhh jap awak tak faham. :p
1260d in reply to justinbieber               
1
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
aku pernah jadi bodoh 7 tahun sebab cinta. sekarang aku dah pandai sikit. wey, aku nak pandai banyak lahhhh! grrrrr.
1260d               
1
ili_fm @ili_fm
Saya adalah in love dgn ini movie *tidur peluk dvd madame x*
1274d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
#DearFutureBf, JANGAN NAK GEDIK GELAR DIRI KAU ABANG. AKU HEMPOK KAU KANG.
1274d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Faqtimaaaaaaaaaaahhhhhh
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Perut, janganla buat hal. Kang aku minum coke kang. Coke da ade dah kat dapur tuh.
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Anddddd.. Nak kencing lagi. Ha ma gad. Bai
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Tapi perut tak sedap la hari ni. I mean. Tengah menggelupur tibatiba. Haihhhh sumpah spoilkan mood aku lahhh
1282d               
1
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Nak jogging ke tak eh hari ni?
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Kat tanjung tadi, try isap ubat sakit tekak tu. At first rase sedap. Tibatiba end up tak sedap, terus amek tisu pastu buang ubat tu. Yekkk..
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Perut masuk angin terase sampai ke pengkal boobs belah kiri. Fuad..
1282d               
1
Attack Attack! @AttackAttackUS
Because I know you want to learn how to do the Interlude... http://fb.me/YtYR4sFp
1282d               
5
14
Toby Morse @tobymorse
Leaving NY now w @MATTxPIKE to go to West Haven,CT for the night,to speak at West Haven High School tomorrow OLOC! #fb
1282d               
1
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Pantek lapar
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Lepas tu skarang ni aku rase kalau aku pegi gig, mesti awkward. Like, culture shock. Sebab dah lama tak pegi -.-
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Last aku pegi time MY*MC Fest. Jumpe la jugak rakanrakan gig yang dah lama tak jumpe kat situ. And kenalan2 yang baru kenal.
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Aku pun tak tahu nape aku dah malas sangatsangat nak pegi gig!!
1282d               
1
Nabila Huda @abilsuhaimi
Ok jap,pada pendapat saya,lakonan dari pelakon2 malaysia ni lebih hebat di bandingkan mereka..xcept my vinogbastian!dia hot n he's mine!haha
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Tapi aku dah malas nak pegi gig. Tah knape tah aku pun tak tahu. Dah tuo ghasonyo nak layan gig gig ni. Looool
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Rasenye aku tak pergi kot AA nanti. Pastu July pulak ESTK datang. Haihhhhhhhh..
1282d               
1
Nabila Huda @abilsuhaimi
Wahhh happy dah dapat tgk dua2 dvd yg di nanti2 kan n puas dh nangis..haha!I'm off to bed..selamat malam sang bulan,bintang dan hujan..:)
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Nuff w/ The Sims. The End.
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Pastu pastu. Time nak create Sims yang paling malas tu. Pernah buat main outfit dia, bikini / swim trunk je. Lololololol
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
I can't sleep. Blame the coffee(s).
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Tang dapat baby yang malas tu. Nak feed play bagai. Sampai saje biarkan pastu tibatiba ade nanny amek baby tu. Ha ha ha ha ha sumpah bengong
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
-.- RT @xchaqx: Fafaraa mak cik ni sedang m'bebel sowg2 coz dy xleh tdor..
1282d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Lepas tu buat Sims kite bercinta, kawen, pastu divorced. Pastu cinta balek. Propose. Tinggal sama. Kiss kiss. Tibatiba dapat baby.
1282d               
1
Travis Barker @travisbarker
Check out the big homie @SnoopDogg dropped tha new album #doggumentary for #puffpuffpasstuesday - get it at http://bit.ly/doggumentaryalbum
1282d               
7
45
Juliana Sophie Evans @juliana_evans
SO MUCH! RT @imSelenator: @juliana_evans i miss sofie, ali, abu, adii n lynn.. U miss 'em?
1284d               
2
Alicia Keys @aliciakeys
Sweet dreams to all of you incredible beings doing incredible things! big hugs and goodnight kisses ;-) #SHINE! (don't forget!)
1285d               
129
292
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
#NowPlaying The Wonders - That Thing You Do (Y)
1288d               
1
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Hot fixie! Hijau putih! Wowwww
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
DJ Fafa in da hauzzz!! RT @xchaqx: Fafaraa hahaahahahahahahah...kasi putar k..
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
#NowPlaying As I Lay Dying - Forever
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
#NowPlaying Paramore - Playing God
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
#NowPlaying Emperor - I am the Black Wizards
1288d               
1
Juliana Sophie Evans @juliana_evans
Cannot. Plagiarism RT@FakeMiaQeyla: RT @juliana_evans copy n paste suda ...mcm x biase jerr ;)))
1288d               
1
1
Liyana Jasmay @LiyanaJasmay
Wow.. Good day. Asyik keluar je ikut mr.PM nie.
1288d               
1
fairuz zainal @fizz_fairuz
Nk g shoot film ponti vs org minyak,arahan abg aflin...
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
Ingat nak dudok rumah jeeee :(
1288d               
1
Fafa Fantastico ♛ @Fafaraa
I was thinking to dudok Shah Alam je but mummy tak kasi, dia cakap SAPE NAK ANTA KAU? Aaaaaaaaaaa..
1288d               
1
RuZen Chung @ruzenchung
#nowplaying Cowboys From Hell - Pantera
1288d               
1
Mizz Nina @mizznina1780
RT @nazroll: nuGrooveTV - Mizz Nina featuring Noh Hujan "Kurnia" http://bit.ly/hhN2AY
1288d               
2
AG @agcoco
Cuba terima seadanya "Wak AG" thingy kat radio ni. -__-'
1288d               
1
Hunny Madu @hunnymads
Sitting on the edge. So nervous. I'll be in a cage with tame sharks in approximately 2hours!!
1288d               
1
Yuna Zarai @yunamusic
wow! i got like 40replies on the blog link requests! thanks everyone!
1288d               
2
1
Nabila Huda @abilsuhaimi
I posted 4 photos on Facebook in the album "Aku" http://fb.me/XAi2B8CK
1288d               
1
Mizz Nina @mizznina1780
RT @LeeHerz: Ich habe ein YouTube-Video zu meinen Favoriten hinzugefügt. -- MizzNina ft. Colby O' D... http://youtu.be/_FWpXqaAtgU?a
1288d               
1
Raja Putri Atilia @AtiliaCLPT
And PM and wifey pun dtg tgk. Jgn tido plis eh PM?
1288d               
1
For remarks, suggestions and complaints, you can contact us at: info@twopcharts.com. On Twitter you can find us here: @gl_twop_1000