Twopcharts
Last 100 tweetsWhile we are making some adjustments, we expect to be back online soon!

Unfortunately, after 5 years of providing you with Twitter data, we were now informed by Twitter that Twopcharts is suspended from interacting with the Twitter API for violating the Twitter Terms of Service. At this moment we do not know if and when this situation will be remedied, but for the moment we cannot provide you with data and analytics from Twitter.

We are very sorry about this situation and the inconvenience it is causing. We hope the situation can be resolved soon.

Check out the last 100 tweets of the user, with videos and, thumbnails of the pictures, and expanded url's embedded in the tweet.
@
ImageNameLocationTwitter sinceLinks
BESHIR 2011-12-20
@BeshirKorance1,002 days

FollowersFollowingTweetsListsFavorites
305,07000
BESHIR @BeshirKorance
Thesaret e jetës sime...
Një poemë pèr Ju....

Thesaret e vërteta të jetës sime,
Unë kurrë nuk e marr atë para.... fb.me/77HWLcCIK
1d               
BESHIR @BeshirKorance
PERSHENDETJE MIQ,MIKE,MOTRA,E VELLEZER TE MI SHQIPTAR....
JU PERSHENDES NGA ZEMRA ME KOPERTINEN E LIBRIT TE PARE... fb.me/3tD1CHd3B
2d               
BESHIR @BeshirKorance
NJË MIQËSI E VËRTETË..

Një miqësi e vërtetë ...
Jo në bazë të emocioneve,
Nuk ka bazë të fortë dhe të dobët
por... fb.me/2vSWBpF87
37d               
BESHIR @BeshirKorance
Mirëmbrëma miq,mike,motra e vëllezër të mi Shqiptar!
Ju përshëndesim me një pjes fotosh të triumfit rradhës së... fb.me/6PFzJG7Py
44d               
BESHIR @BeshirKorance
Më herët engjëll e tani djall...!

Dikur Dikur ajo ishte si një Engjëll,
Ne ishim gjithmonë së bashku ju doja me... fb.me/1q7J41EeX
46d               
BESHIR @BeshirKorance
I posted 87 photos on Facebook in the album "TË TRASHIGOHI PRINCESHA ROELA MBEASA IME E PREFERUAR ME TE FEJUAR" fb.me/2rxXzYzLw
57d               
BESHIR @BeshirKorance
Miqtë e Unë të bashkuar si Simbol.
.. (¨ `•. • '¨).
.... `• ♥ • '... ¤ ª" ~ ¨ ¨ ¯ ¯ ¨ ¨ ~ "ª ¤
Miqtë, Ata luajnë... fb.me/3GQXnm95J
58d               
BESHIR @BeshirKorance
* Unë do të them Artin e Jetës për Ju:)
PËRSHËNDETJE..!
♥ ....
:) ♥ ♥
♥ ....
............ Pra, kjo është JETA... fb.me/3IMsWQV1E
60d               
BESHIR @BeshirKorance
✿ *,. Ju uroj
Mbrëmjen e mrekullueshme e me ëndrra të bukura. *. ✿
«• '` •. (¸. •' (¸. • ** •. ¸ `•. ¸. • '` •... fb.me/19PO0aGdJ
61d               
BESHIR @BeshirKorance
Natën e mirë miq,mike,motra e vllezër të mi Shqiptar!
Ju përshëndes nga ♥ Mira Korance Tiranë! fb.me/1gTDP36lr
63d               
BESHIR @BeshirKorance
GJUMË ME ËNDRRA TË BUKURA...
ME FLAMUR KOMBËTAR...!

Është sikur kam ëndërruar ëndërra Yll,
duke fjetur , me... fb.me/3iRXXOL5N
64d               
BESHIR @BeshirKorance
Për të patur zili nuk duhet...

Kurrë nuk keni parë diçka t`pazakontë
Dhe lartë Kunshtëzohet nga një e... fb.me/1jc6C2TVt
65d               
BESHIR @BeshirKorance
Fjala Në Gremin

Nji stuhi e godet fjalen,
që i tundi tmerrshem kapilaret?!.

Rreshqet dheu e dridhet këmba,
koha... fb.me/6XkrrVU35
65d               
BESHIR @BeshirKorance
Shqipëria e humbi kot Çmimin e I-rë me këtë valle të shoqëruar me këngën" Osman Aga"pasi juria e mori si politike... fb.me/6IkzvU5qy
65d               
BESHIR @BeshirKorance
SHOQATA KULTURORE ARTISTIKE"JEHONA SHQIPTARE"
ME SPONSOR GENERAL"TOP START"SHA ,ME PRESIDENT Z.MUHAMET MALO,... fb.me/6XVQFZxKn
73d               
BESHIR @BeshirKorance
Një dhuratë ndryshe për ju,
Në fund-javë!

Unë do të doja të ju jap një dhuratë
por unë nuk e di çfarë ju duhet... fb.me/1sHy0yS2G
74d               
BESHIR @BeshirKorance
Përshëndetje me Shqiponjën Krenare me Flamurin Kombëtar në sqep, miq,mike,motra e vllezër të mi Shqipëtar!
Ju... fb.me/2Pno1Mo6a
76d               
BESHIR @BeshirKorance
Fat i mirë, në Muajn Korrik..!

Ju nuk mund që ta bleni atë,
ju nuk mund ta shihni,
ai shpesh vjen në mënyrë të... fb.me/6y9ZIh81Y
77d               
BESHIR @BeshirKorance
Përshëndetje miq,mike,motra e vëllezër të mi Shqipëtar!
Ju uroj të kaloni bukur këtë javë të re me projekte të... fb.me/3AgG7iwGl
79d               
BESHIR @BeshirKorance
Mister......

Ajo s`kushton asgjë dhe sjell shumë.
Ajo pasuron marrësin,
pa donator për të bërë më të varfër.... fb.me/3HA1yIKmD
81d               
BESHIR @BeshirKorance
Mirëmbrëma miq,mike,motra e vllezër të mi Shqiptar..!
KLB Mbrëmjen përqafime Mira Korance! fb.me/36i0f8CA2
83d               
BESHIR @BeshirKorance
KIJENI PARASYSHË....!
♥♥
Aventurë e jetës është për të mësuar.
qëllimi i jetës është që të rritet.

Natyra e... fb.me/36Wqwzqaf
85d               
BESHIR @BeshirKorance
PËRMBUSHJET E JETËS..
. - `✿ '- .. -` ✿'
Duke kërkuar përmbushjen për jetën tuaj,
nuk e di se çfarë ju keni... fb.me/6CAwXgoTA
86d               
BESHIR @BeshirKorance
HUMORI I MIRË...:)
♥♥♥♥
Humor i mirë na bën të gëzuar,
humor i mirë na merr më tej,
mbart në rroba me ngjyrë të... fb.me/6RKHl4Nw9
88d               
BESHIR @BeshirKorance
NË MURË RRI NJË FLUTUR E VEÇANT...

Në mur rri një
flutur ngjitur e shikoj me qetësi...

Palëvizshëm ajo... fb.me/2eZ4NQOXf
89d               
BESHIR @BeshirKorance
I posted 41 photos on Facebook in the album "ALBUMI FOTOGRAFIK I KONCERTIT 1 QËRSHORIT!" fb.me/6zik3JEFa
91d               
BESHIR @BeshirKorance
LUMTURIA ËSHTË GJITHKUND...!
¯ ¯ `•. ♥. • '¯ ¯` •. ♥. • '¯ ¯ `•. ♥. •' ¯ ¯` •. ♥. • '¯ ¯
Lumturia është kur... fb.me/12JGqf229
92d               
BESHIR @BeshirKorance
• SHUMË JU DUA ME ♥ E JU UROJ NGA ♥ • *

Kjo është një traditë e vogël:
Kush e merr për mirë,do ta kuptoj... fb.me/6yQSRtfzH
93d               
BESHIR @BeshirKorance
Ju përshëndes miq,mike,motra e vëllezër të mi Shqipëtar duke ju uroar Natën e mirë!Nga ♥ përqafime Mira Korance... fb.me/3hVFUJrJy
96d               
BESHIR @BeshirKorance
♥♥UNË BESOJ TE,SHNA-NDOU...!♥♥
GËZUAR NATËN E MADHE TË,
SHËNA-NDOUT!
JU NDIHMOFTË
GJITHËVE AMIN!

Unë besoj te... fb.me/3klBsc9nB
96d               
BESHIR @BeshirKorance
Ora ecën me kohën..

Duke kaluar ngadalë, por si një fëmijë.
Një ditë, një javë dukej e pafund.
Sot ajo po mbaron... fb.me/1918cypZo
97d               
BESHIR @BeshirKorance
Dielli po ndriçon verës - një këngë verore

Kur dielli veror me buzëqeshje të ngrohtë nga qielli,
kur ngjyra... fb.me/1PpaOtniy
99d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/3BTLIb82i
99d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/30Z8kzKnH
99d               
BESHIR @BeshirKorance
URIME JAVA E RE MIQËSIA IME..!

Për..Miqtë,
Dritat janë të lindur me harresën,
gabimet janë kthyer me përqafime,... fb.me/2J9f6Rbtv
100d               
BESHIR @BeshirKorance
JEHONA SHQIPTARE TRIUMFON...

Jehona Shqiptare triumfon ,
me krah hapur si shqiponjë,
Troket në familjet e tan... fb.me/3eBMJeAUN
101d               
BESHIR @BeshirKorance
NË MOLLË ËSHTË LUMTURIA JUAJ!

Një nga diçka ju duhet të mbani mend,
Në qoftë se ju jeni të dobët: Samë shumë... fb.me/23FJ1d2sm
105d               
BESHIR @BeshirKorance
22 Arsye të mira për të qenë falënderues :

- Për të dëgjojë këngën e zogjve
- Të ndjehen rrezet e diellit në... fb.me/2YVeILpO6
106d               
BESHIR @BeshirKorance
JU TROKAS NË SHPIRTIN TUAJ!
ME KËTO FËMIJË 100% SHQIPËTAR,
PASI JU EC MUAJI E JAVA MBARË.:)

Në fillim të javës... fb.me/3w9UlTopX
107d               
BESHIR @BeshirKorance
PËR MUAJN E RI ME FESTËN E FËMIJËVE TANË SHQIPËTAR.

për një fundjavë të çmuar,e muaj të mbar..!
Koha me të cilin... fb.me/6sm5sWhVc
108d               
BESHIR @BeshirKorance
CIKËL ME POEZI NGA POETESHA FISNIKE ARTISTE SHKODRANE Lindita Lindita Prengzaj.
1)
DY TELAT E Ç`VESHUR TË... fb.me/3MZHYLRNx
108d               
BESHIR @BeshirKorance
Përshëndetje miq,mike,motra e vllezër,nëna e baballar të mi Shqipëtar!
Urime Fund-java e qoftë e gëzueshme për... fb.me/6MqdLulmh
108d               
BESHIR @BeshirKorance
Mirëmbrëma miq,mike,motra e vllezër të mi Shqipëtar!
Kam nderin të ju ftoj bashk me gjith fëmijët tuaj Ditën e... fb.me/6M6I6wAd1
110d               
BESHIR @BeshirKorance
Përshëndetje,Miq,mike,motra e vllezër të mi ju paraqes ciklin poetik nga poetesha Fisnike Shkodrane,
Lindita... fb.me/6zSB3xgl1
111d               
BESHIR @BeshirKorance
JETOJMË JETËN ME BESIM.

Jetoni jetën tuaj si personazhi kryesor, jetën tuaj.
Do..Jetomë jetën këtu dhe tani dhe... fb.me/1tXYrKAUu
112d               
BESHIR @BeshirKorance
Gëzohu , O shpirt..:)!

Ende qëndron liqeni në dritën e mëngjesit .
Rosat luajnë në ujë .. .
Këtu dhe atje vihet... fb.me/6xJnTJvuy
113d               
BESHIR @BeshirKorance
JAVË E RE ME PËRSHËNDETJE..!
¸. • * ¸. • * '¨ `* •.
*. ¸ ¸ • *
Një javë e re tani ka filluar....
Se si ne... fb.me/6t16VpgVN
113d               
BESHIR @BeshirKorance
DËSHIRA PËR JU ME KËNGË YJESH.
☆ ¨ ` • - • - ¨ ( " ) ( " ) ¨ - • - • ' .. ☆
♫ ♪ ♫ ========= =
Zhurma e një... fb.me/6PeanMIAp
115d               
BESHIR @BeshirKorance
PËRZEMËRSISHT...!
♥♥♥♥
Si,Struci, unë po ju ndjek përshëndetjet,postimet e komentet...,
Përshëndetjet e juaja..... fb.me/6S8KoCWr5
115d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/3jeBeqYcp
115d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/2xAE8bEl8
115d               
BESHIR @BeshirKorance
Toka E ILIREVE

Me shtize e mburoje te mbrojten.
Iliret ne mjegulle ne mes stuhis?!.
Rregull i kohes,heshtja e... fb.me/1k2ooZkVO
116d               
BESHIR @BeshirKorance
PËRSHËNDETJE MIQ,MIKE,MOTRA E VLLEZËR TË MI SHQIPËTAR!
JU VË NË DIJENI SE AI AJO QË DËSHIRON ME SHIKUAR LIVE... fb.me/2q7oBv6oe
116d               
BESHIR @BeshirKorance
I posted 78 photos on Facebook in the album "FOTOT E KONCERTIT 20 MAJ PER FEMIJET JETIM." fb.me/3zjAJuppM
117d               
BESHIR @BeshirKorance
ÇDO NJERI ANKOHET NDAJ DIÇKAJE..!
♥ _
Thuani, ka njerëz që kurrë nuk ankohen,?
Ku kurrë nuk u kthehet hunda ndaj... fb.me/6wCt6ZPH3
119d               
BESHIR @BeshirKorance
I posted 19 photos on Facebook in the album "ALBUM I KONCERTIT TIM QE DO REALIZOJ ME 20 MAJ!" fb.me/6q1PDJHns
120d               
BESHIR @BeshirKorance
MENDOJ PËR JU GJITHË..:)

Unë shpesh mendoj për ju gjidh,
Por mendoj se si të falënderoj njerëzit
të cilat janë... fb.me/1j4DwniLp
121d               
BESHIR @BeshirKorance
E diela pasdites ☕ ☕ ☕ (Kafe sëbashku)
♥ ♥ [lumturi] [Dielli]
♥. ڿڰ ♥ [<3] ♥ ♥
Hapni sytë tuaj dhe ju do të... fb.me/6LKeCvBUX
121d               
BESHIR @BeshirKorance
"KRAHËT E SHQIPES"
Intepretojnë Artistët e mëdhenj të Artit Shqiptar si:Artistët e Kinematografisë,z.Reshat... fb.me/3q5HoR1DP
122d               
BESHIR @BeshirKorance
FTESË
KONCERT FESTIV "KRAHËT E SHQIPES"

Z.Znj:________________________!
20-MAJ,DITA KOMBËTARE NË NDIHMË TË... fb.me/7p1iYHR1r
123d               
BESHIR @BeshirKorance
SHOQATA KULTURORE ARTISTIKE"JEHONA SHQIPTARE"NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN"SHQIPTAR NË BOTË"ORGANIZOJMË KONCERTE... fb.me/2iJK1MEZS
124d               
BESHIR @BeshirKorance
☸. Ju uroj kurajo.:)

☸ Ndoshta ju do të kërkoni:
☸. Shëndeti është një kurajo shumë më e lartë
☸. Mirë,Shëndet... fb.me/2Tu3UDxcf
125d               
BESHIR @BeshirKorance
Kur,Jeta ka mundësi,për t`u kërkuar .:)

★ Mrekullia e jetës , bukuria mistike në ciklin e jetës
Unike e bukura e... fb.me/2950Syr8v
125d               
BESHIR @BeshirKorance
Një buzëqeshje....

Një i panjohur më dha një buzëqeshje,
në një mëngjes me shi mjaft stresues,
Ai preku zemrën... fb.me/3h39KwY73
126d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/3rQ1lyzke
126d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/15BzyAp3N
126d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/1gbzsBYgL
126d               
BESHIR @BeshirKorance
BUKURI NA JEP PRANVERA...

Pranvera kudo që unë shikoj mahnitem me bukurin e saj.
Tender i kënaqshëm me agoinin e... fb.me/6igmF81eg
127d               
BESHIR @BeshirKorance
TAKIME ME MIQ E MIKE TË DUHURA:)
( _ , » * ¯ ** ¯ * « , _ ) ) ( ( _ , » * ¯ ** ¯ * « , _ ) )
Shumë njerëz takohen... fb.me/6nfbQ9j2i
128d               
BESHIR @BeshirKorance
"Nëna" më e Shenjta në Botë.!

Nëna e shenjtë është, përpara çdo gjëje ,
Ku bënë çdo gjë me sakrificë .... fb.me/6OvvsT1jW
128d               
BESHIR @BeshirKorance
JANË MUSHKONJA OPOZITË...:)

Ne na ka mbuluar tymi zi me mafje në qeveri..
Zgjohuni popull Fisnik i Nënës... fb.me/2YrQLYGj6
128d               
BESHIR @BeshirKorance
Poezia që u lexue në mbrëmjen e Mitingut të poezisë në Gjakovë,9 MAJ 2014

ASKUSH NUK FALË LUTJE

Askush nuk më... fb.me/2PTYOPEdM
128d               
BESHIR @BeshirKorance
Kopshti me lule pranverore..,,, :)

Të mahnit kopshti me lule,
në të gjitha ngjyrat kan çelur,
Kjo është e... fb.me/6y61c9tB1
129d               
BESHIR @BeshirKorance
Menu e guzhinierëve..:)

Ne përdorim si t`babëzitur për ngrënje,
Kjo është ngrënëe konkurencë për jetën.
Ku e... fb.me/6NdDTwpMD
129d               
BESHIR @BeshirKorance
Kur vdes edhe vdekja

Kur vdes edhe vdekja
Mos këkoni të eci nëpër tokë
Drita vërbuese n´pavdekësi

Atëherë ecim... fb.me/6uGMpSRYk
130d               
BESHIR @BeshirKorance
Kurr mos heqni dorë..:)

Kurr mos heqni dorë në qoftë se ju mendoni se mali është shumë i madh,
duke filluar të... fb.me/13MkK2BnZ
130d               
BESHIR @BeshirKorance
BUZËQESHJA GJUHA YLL NË BOTË.

Një buzëqeshje të vogël - një mirësi,
Shikoni po jua postoj ju, ne
Do të ju... fb.me/17VBEcCpL
131d               
BESHIR @BeshirKorance
Pranvera e mëngjesit..:)
¨ ¯ ¯ ¨ ~ " ª ¤ . ¸ ¸ . ¤ ª " ~ ¨ ¨ ¯ ¯ ¨
Nata i jep mënyrë për ditë ,
drita del me... fb.me/1wfuOK3BE
131d               
BESHIR @BeshirKorance
✿ ::: KËSHILLIMI I KOHËS TIME:::✿

"Dikush një herë më pyeti,
Nëse keni kohë me menduar,
Kthehuni prapa nga e... fb.me/3e61SS3ew
132d               
BESHIR @BeshirKorance
NUK ËSHTË E VËSHTIRË TË JESHË E FORTË.

Nuk është e vështirë që të jeshë e fortë ,
në qoftë se unë do të ndjehen... fb.me/2V6nGRQRP
132d               
BESHIR @BeshirKorance
KA TAKIME ME MIQ E MIKE YJE..:)

Ka takime në jetë ,
plot magji dhe magjitë janë ,
edhe në qoftë se kjo... fb.me/2vwR2QP9h
133d               
BESHIR @BeshirKorance
URA E PRIZRENIT,KËNDON HYMNIN E FLAMURIT..:)

Kjo Urë mbi lumin e Prizrenit,
Aty shumë afër me banesën që mbart... fb.me/6PYLtkDuR
133d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/1sMmdAem3
133d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/1gqImBjnj
133d               
BESHIR @BeshirKorance
Përshëndetje!:)
Me para nuk mund t`u ndihmojë ju unë:)
Po ju shkruaj vargjet ku kopjohet përsëri ndihmesa e... fb.me/31bX2ORyr
133d               
BESHIR @BeshirKorance
Gëzuar,Shëngjergjin..:)
Me mish qingji të freskët 100%
Bio Shqiptar!
KOHA+DASHURIA+LUMTURIA...

Koha ...... fb.me/2iLRhluvA
134d               
BESHIR @BeshirKorance
Lavdi dëshmorëve të Kombit Shqiptar!
5 Maj Dita Përkujtimore..!
Mirenjohje,nderim ,respekt dhe krenari për të... fb.me/1c5YjFX8o
134d               
BESHIR @BeshirKorance
DO KENDOJ , ME DOGJI MALLI
...portret shpirtëror i Devollit, Shqipëri
&
Do të këndoj vëllezër më dogji malli,do... fb.me/2UWFwD1j4
134d               
BESHIR @BeshirKorance
BASHKIMI BËN FUQINË..:)

Shqipëri të qofshim falë,
Një shekull lotët nga sytë pa u tharë.
Zgjohi Shqiptar..?!... fb.me/1aCzojW4l
134d               
BESHIR @BeshirKorance
AMBICJA E NJERËZIMIT..:)

Drita - e fiksuar.
Nata - e fikshme pa Hënë.
Jeta - rrufeshëm,me e jetuar.
Një fjalë -... fb.me/167Akz7Hc
135d               
BESHIR @BeshirKorance
Mirëmbrëma miq,mike,motra e vllezër të mi Shqipëtar!
Uroj të kaloni bukur e gëzueshëm mbrëmjen e Fund-javës... fb.me/2wIJSOK9h
135d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/6iuGUhJq4
135d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/3ZUKvkJoi
135d               
BESHIR @BeshirKorance
DIÇKA QË NUK E DUAM..?

Diçka që nuk e duam,
duhet që ta harrojmë.
Jo të mbyllur sytë tuaj,
Lotët që ju shihni,... fb.me/4sx38t8YB
136d               
BESHIR @BeshirKorance
DIÇKA QË NUK E DUAM..?

Diçka që nuk e duam,
duhet që ta harrojmë.
Jo të mbyllur sytë tuaj,
Lotët që ju shihni,... fb.me/33wK6iEAE
136d               
BESHIR @BeshirKorance
MENDIMET ME DIELL :)
☼ ......

Është thënë se mendimet
Kanë ndriçuar zemrat,
në një mënyrë shumë të veçantë.
ª... fb.me/1hWpUViPm
136d               
BESHIR @BeshirKorance
JETA ËSHTË LUFTË ME E JETUAR.
************
Kjo është një valle e madhe
dhe një botë e madhe,
Dikush vetëm mund të... fb.me/1krVScags
137d               
BESHIR @BeshirKorance
Dicka Shpirtin Ma Shqetson.

Shpresa ime eshte,si livadhi i madh me lule.
Ne mbrendesin e shpirtit tim,dica po me... fb.me/CPn3h3Rb
137d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/2SqqGYKoC
137d               
BESHIR @BeshirKorance
Unë kam postuar një foto të re në Facebook fb.me/2Thcq2Icr
137d               
For remarks, suggestions and complaints, you can contact us at: info@twopcharts.com. On Twitter you can find us here: @gl_twop_1000