× Home Opt-In settings Subscriptions Monthly Charts Popular Today Million+ Accounts Blocked and Muted Follow Tips Follow Tools ! Inactive Following ! Inactive Followers ! Who Mentions Me Special Tweets Picture Tweets Tweet Times Follower History Following History Relationship Check ID Check Big Avas Hashtag Check Verified Accounts How Long On Twitter Account Blocker
× Tweets Followers Following Likes Lists Historical Charts Most Likes Most Retweeted Mentions of Account Tweet Times
× All Followers All Following Mutual Following Followers Only Following Only Blocked Accounts Muted Accounts
Even populair als een ander account
You need to be logged in to use this feature. Log In
Met deze tool kun je je eigen account, of elk ander account, vergelijken met andere accounts die ongeveer even populair zijn op dit moment in het Nederlandse taalgebied.

De rekenmethode van deze tool is gebaseerd op de wijze waarop elke maand geprobeerd wordt om vast te stellen hoeveel actieve Nederlandstalige accounts er zijn op Twitter. Dit gebeurt door te tellen welke accounts gevolgd worden door actieve Nederlandstalige accounts die recent tweets verzonden hebben. Door continu accounts te controleren worden in de loop van de een maand vele miljoenen accounts gecontroleerd.

Het account dat het meest geteld is krijgt een score van 100% en alle andere accounts krijgen een percentage op basis van het aantal keer dat zij geteld zijn ten opzichte van het meest getelde account. De score is dus niet gebaseerd op het aantal volgers van een account. Op de website tonen we het gevraagde account samen met 10 accounts met een hogere score en 10 accounts met een lagere score om het gevraagde account heen.
Popular on Twitter today
# Twitter account Followers
Total
(New Today)
8
Rihanna
95,561,725
(23,483)
@rihanna
9
Big Brother Brasil
1,828,064
(23,240)
@bbb
21
Selena Gomez
59,619,445
(17,729)
@selenagomez
37
Anne Curtis-Smith
12,431,229
(11,812)
@annecurtissmith
53
DAVID DOBRIK
4,347,882
(9,754)
@DavidDobrik
E-mail: info@twopcharts.com
Twitter: @twopchartsisok